Text

Personvern

Personvernserklæring
Personopplysninger er opplysninger som kan knyttes til en enkeltperson, for eksempel navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse.
Behandling av personopplysninger vil i følge personopplysningsloven si enhver bruk av personopplysninger, som for eksempel innsamling, registrering, sammenstilling, lagring og
utlevering eller en kombinasjon av slike bruksmåter.


Behandlingsansvarlig
Ingebrigtsen Regnskap AS (organisasjonsnummer 992 631 767) er behandlingsansvarlig, og skal behandle personopplysninger innen rammen av gjeldende lov og forskrift, samt
Datatilsynets konsesjon til å behandle slike opplysninger.


Hvordan brukes personopplysninger?

De personopplysninger som innhentes er nødvendige for å kunne administrere kundeforholdet, sende ut informasjon om våre tjenester med riktig innhold, kunne ta
kontakte/følge opp, samt oppfylle våre forpliktelser knyttet til våre kunder eller kundeforholdet, ordrehåndtering, fakturering og forøvrig kunne betjene ønsker og forespørsler.

Videre benyttes opplysningene til markedsundersøkelser og analyse på overordnet nivå.


Kontakt oss
På nettsiden til Ingebrigtsen Regnskap AS “Kontakt oss” er det en funksjon overfor potensielle kunder eller forespørsler fra kunder på utkikk etter en regnskapsfører eller andre
regnskapstjenester.

 

Hvilke personopplysninger registreres?
Opplysningskategori Spesifisering Gjelder for Kontaktopplysninger Navn, adresse, epost og telefon (arbeid, privat/mobil) Alle Kontaktformer Gjennom hvilke kanaler vi kan ta kontakt med Alle
 
Hvem har tilgang til opplysningene?
Dine personopplysninger benyttes kun av Ingebrigtsen Regnskap AS, og utleveres ikke til andre virksomheter. 


Hvordan oppbevares opplysningene?
Ingebrigtsen Regnskap AS oppbevarer personopplysninger i sitt ERP-system og webpubliseringssystem. Alle data er lagret på en trygg og forskriftsmessig måte hos vår IT
driftspartner med gode sikkerhets og back-up rutiner. Personopplysningene oppbevares så lenge kundens forespørsel er behandlet og inntil prosessen med avslutning av kundeforholdet
er gjennomført. Dersom det er ønskelig at Ingebrigtsen Regnskap AS tar vare på opplysningene vil disse forbli oppbevart inntil beskjed gis om sletting.     
 
Innsyn, retting og sletting av opplysninger
I henhold til personopplysningslovens har man krav på innsyn i de opplysninger som er registrert. Innsyn kan fås ved å sende en skriftlig henvendelse til post@ingebrigtsenregnskaps.no.
Ved henvendelse må du oppgi ditt navn og foretaksnavn/selskapsnavn og adresse. Dersom de registrerte opplysninger ikke er riktige eller de er ufullstendige kan du kreve disse rettet. 
Bruk av informasjonskapsler (Cookie) på internettsider Cookie en liten tekstfil som lagres lokalt på brukerens PC/enhet og gjør at et nettsted kankjenne igjen din datamaskin. Cookie samler altså informasjon om nettsider du har besøkt og kan blant annet huske passord til steder du logger deg inn eller når du ønsker å forbli pålogget, som for eksempel til regnskapnorge.no. Ingebrigtsen Regnskap AS bruker også
cookies for å samle inn informasjon vedrørende besøksstatistikk på våre nettsider, som legges til grunn for videreutvikling og forbedring av våre websider. De innsamlede dataene vil aldri bli knyttet til personlige opplysninger. For å samle informasjon vedrørende trafikk på våre nettsider og hvilke sider brukeren besøker, bruker vi analyse verktøyet Google Analytics.
Når du legger inn data på kontakt oss på ingebrigtsenregnskap.no opptrer du ikke lenger anonymt. Vi bruker kunnskapen om hvem du er til å gi deg informasjon, tilbud og relatert til
ditt kundeforespørsler og tjenester. Når du er innlogget er alle data kryptert med Secure Socket Layer (SSL). Når forbindelsen er kryptert, skal det stå "https://" først i adressen i din
nettleser.

 

Text

Ingebrigtsen Regnskap AS


Trondheimsvegen 125 C
2068 Jessheim

Foretaksregisteret
NO 992 631 767 MVA

Telefon : 63 98 36 99
Post@IngebrigtsenRegnskap.no

Form
Fullt navn
Epost
Melding
Googlemap
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon